Overtakelsen fullført

Manchester City bekrefter i dag at Sjeik Mansour bin Zayed al Nayhan og hans gruppe er ferdig med å gjennomgå regnskapsbøkene og at overtakelsen nå er fullført.


{sidebar id=1}Den offiselle overtakelsesdagen er satt til tirsdag 23.oktober 2008.

Les brevet Sjeik Mansour bin Zayed al Nayhan har skrevet til Manchester City-fans

Khaldoon Al Mubarak er utpekt som ny styreformann.

Thaksin Shinawatra sier han har hatt en flott tid i klubben, og har sett den ta store framskritt på den korte tiden han var eier.

Da jeg kjøpte klubben slet den på nedre halvdel av Premier League og hadde en usikker framtid. Supporterne har vært vidunderlige mot meg. De har gjort at min familie har følt seg velkommen, og vi har hatt stor glede av å møte dem. De fortjener virkelig suksess.

Min finansielle situasjon har forandret seg de siste 15 månedene, og det gjorde at jeg følte det var i beste interesse for alle parter at jeg slapp til nye eiere som deler mine ambisjoner og visjoner for Manchester City.

Jeg ser fram til å se så mange kamper jeg kan og se de nye eierne bygge videre på den plattformen vi har lagt de siste 15 månedene, sier Shinawatra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.