Dunne var på vei til Portsmouth

Dagen før vårt Premier League møte med Portsmouth kan Richard Dunne fortelle at han var veldig nær en overgang til nettopp sydkyst-klubben i sommer.

{sidebar id=1}Etter å ha blitt kåret til "Årets spiller" i Manchester City fire sesonger på rad, takket City ja til et tilbud på £ 6 million fra både Portsmouth og Tottenham.

Dunne var i begge klubbene for å diskutere sine personlige betigelser, men så ble Mark Hughes ansatt som City-manager noe som snudde alt på hodet igjen for Dunne.

Sommeren var en vanskelig tid for meg ettersom det gikk så mange rykter om både det ene og det andre. Blant annet at alle spillerne i City var til salgs og at klubben hadde akseptert  to bud på meg.

Ettersom min kone ventet vårt andre barn, hadde jeg ikke særlig lyst å forlate Manchester-området. Da Mark Hughes kom til klubben fikk jeg umiddelbart en telefon fra ham der han spurte meg om hva jeg syntes om klubben og om jeg ønsket å bytte klubb eller ikke.

Jeg sa at dersom jeg fikk muligheten til å bli, så ville jeg det ettersom jeg kun ønsket å spille for Manchester City. Han virket fornøyd og sa at jeg var med i hans framtidsplaner. Videre sa han at han ville ordne alt for meg i løpet av et par daget, men allerede etter en halvtime ringte han tilbake og sa at alt var orndet, sier Dunne.

Martin Petrov er definitivt ute også til søndagens kamp, mens Michael Johnson fortsatt er usikker. Ellers fikk vi ingen nye skadeproblemer etter torsdagens UEFA Cup kamp på Kypros og dermed kan Mark Hughes velge blant de samme som sist.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.