Manchester City – Chelsea 1-3

chelsea_hjemme0809.jpgRobinho markerte sin City-debut med scoring allerede etter 13 minutters spill, men Chelsea viste klasse og kom tilbake og vant 3-1 etter scoringer av Ricardo Carvalho, Frank Lampard og Nicolas Anelka.

{sidebar id=1}La det være sagt med en gang, i dag var det ikke City som var dårlige, heller Chelsea som var meget gode spesielt i andre omgang og viste at vi fortsatt har en lang vei å gå dersom vi ønsker å være med helt der oppe i det gode selskap.

Etter en litt aventende åpning tok kampen virkelig av etter 13 minutters spill. Jo ble lagt i bakken av Ricardo Carvalho like utenfor 16-meteren og rett foran målet. Robinho steppet opp og satte ballen over muren og elegant i mål bak en sjanseløs Petr Cech. Eastlands formelig eksploderte, og mang en City-supporeter var vel på vei opp i de riktig høye sfærer.

Men vi kom fort ned på jorden igjen, da Carvalho utliknet til 1-1 bare tre minutter senere. John Terry kom høyest på en corner fra Frank Lampard. Han headet rett i Joe Cole før ballen trillet videre til Carvalho som dundret ballen i mål fra 6-7 meter.

Florent Malouda var nære på å gi gjestene ledelsen da han headet et innlegg fra Joe Cole i tverrliggeren, mens en annen debutant, Pablo Zabaleta nær hadde gjort det store da han sendte en klarering rett i beina på en umarkert Nicolas Anelka, men Joe Hart var med på notene og fikk avverget.

På motsatt side fikk Jo en stor sjanse til å gi oss ledelsen, men skuddet hans gikk via en Chelsea-forsvarer og til corner. Stephen Ireland hadde også et godt skuddforsøk som gikk like utenfor.

Åtte minutter ut i andre omgang tok Chelsea ledelsen. City mistet ballen oppe ved Chelseas 16 meter, og etter en rask kontring endte ballen til slutt hos Frank Lampard som dro av en City-spiller før han satte ballen helt nede i det venstre hjørnet for en sjanseløs Joe Hart.

Stephen Ireland fikk en stor sjanse til å utlikne midtveis i omgangen, men i stedet punkterte Chelsea kampen i det 69.minutt. Joe Cole stakk ballen gjennom til Nicolas Anelka som alene med Joe Hart satte ballen kontrollert i mål.

Chelsea ble redusert til 10 mann med 13 minutter igjen å spille da John Terry la ned Jo på vei gjennom, men selv om vi trykket på de siste minuttene var gjestene pottetette bakover og vi klarte ikke å skape særlig. Nærmest kom innbytter Daniel Sturridge, men forsøket hans ble blokkert til corner av en Chelsea-forsvarer.

Robinho’s scoring (Hysterisk morsom kommentator)

[youtube:http://uk.youtube.com/watch?v=qTVVP7eFv98]

Her kan du se hva Mark Hughes sa etter kampen

Lagoppstillinger/kampfakta finner du her
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.