Preview: Manchester City – Chelsea

Så er det endelig klart for Premier League fotball igjen etter et par ukers pause på grunn av landskamper. Og hva mer kunne vi ønsket oss etter de siste ukers hendelser enn det som tabloidene allerde har døpt "The clash of cash".


{sidebar id=1}Robinho, som alle trodde ville havne i Chelsea, havnet som kjent i stedet hos oss og det er ventet at han vil få sin debut i morgendagens oppgjør. Men det er fortsatt usikkert om han starter.

En som garantert starter er Shaun Wright-Phillips, som etter en gjestevisitt hos Chelsea, returnere til "City of Manchester Stadium" igjen. Og han får helt sikkert en varm velkomst fra en utsolgt arena.

Pablo Zabaleta kan også få sin debut, mens det er litt usikkerhet rundt Micah Richards som har slitt med en skulderskade. Michael Johnson er også usikker, mens Martin Petrov er ute med en kneskade.

Chelsea kommer til Manchester uten Michael Essien og Michael Ballack som begge er skadet. Dessuten er det usikkerhet rundt Joe Cole som fikk seg en smell i hodet da Englands slo Kroatia onsdag.

Men Didier Drogba kan være tilbake i spill igjen for første gang denne sesongen. Også John Obi Mikel er spilleklar igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.