Hughes lar seg ikke rive med

Hughes_Mark03.jpgMark Hughes lar seg ikke rive med tross de siste dagers hendelser med oppkjøp og rekordkjøpet av Robinho like før transfervinduet stengte.

{sidebar id=1}Det har vært noen fine dager, alle er begeistret over hva som har skjedd med klubben inkludert meg selv. Vi  har nå ressurser til å kunne hente inn kvalitetsspillere som vi trenger for å oppnå suksess.

Mandagens hendelser var veldig spennende, og da det gikk opp for folk at vi hadde sikret oss betydelig økonomisk backing, var det mange som gikk rundt med et stort smil om munnen.

Men Hughes maner likevel til realisme når transfervinduet åpner igjen i januar.

Det er helt klart mange veldig gode spillere der ute som vi kan ønske å hente til klubben dersom de blir gjort tilgjengelige fra deres respektive klubber. Men problemet med slike klassespillere er nettopp at klubbene ikke ønsker å selge i januar, spesielt ikke dersom de fortsatt er innvolvert i Champions League.

Det er mye vanskeligere å hente inn spillere i januar enn mange tror. Vi må se på spillere det er realistisk å tro på at er mulig å hente, sier Hughes.

Han er heller ikke redd for det økende presset han nå vil oppleve for å oppnå resultater.

Presset vil alltid være der, bare i forskjellige nivåer. Dersom du ikke klarer å jobbe under press i fotballen så er du i feil bransje. Jeg har jobbet under press som spiller og manager i snart 30 år, så det er ikke noe som bekymrer meg i det hele tatt. Presset vil øke ettersom interessen rundt oss og det vi prøver å få til her vil øke, men det er helt ok for meg, sier Hughes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.