City får United-fansens bensinpenger

City får United-fansens bensinpenger, Noel Gallagher koser seg.

{sidebar id=1}Etter at nyheten om det arabiske oppkjøpet av City kom ut på mandag har det vært ville tilstander i Manchester, og supporterne tror ikke sine egne øyne.

Den noe frittalende Noel Gallagher, Oasis-musiker og svoren Manchester City-supporter, har nå fyrt opp under rivaliseringen mellom byens største fotballklubber ved å komme med en frekk bemerkning rettet mot United.

Jeg har alltid visst at 40 år med lojalitet en dag skulle bli tilbakebetalt på en eller annen måte, og jeg visste alltid at den dagen skulle komme da vi kom til å forbløffe alle i fotballen. Det er deilig å vite at hver dråpe bensin som Manchester United-fansen kjøper går rett til vårt transferbudsjett, uttaler han i et radiointervju med BBC Sport.

Og mener med dette utsagnet at Abu Dhabi-gruppen – Citys oppkjøpere – kontrollerer store oljereserver.

Manchester Uniteds tilhengere var allerede i sjokk etter at nyheten om at den herskende familien i Abu Dhabi, det oljerike emiratet, planla å kjøpe ut tidligere eneeier Thaksin Shinawatra, tidligere statsminister i Thailand.

Citys kjøp av Robinho fra Real Madrid pluss budet på Dimitar Berbatov, noe som tvang United til å høyne sitt bud til Tottenham, signaliserte videre deres intensjon om å overta tronen fra United som verdens største klubb.

Og Gallagher, som ikke selv har kunnet oppleve de nyeste hendelsene på nært hold, kan fra sin turne i Canada påpeke at han ikke kan se noen ulempe ved at klubben i hans hjerte kan se ut til å bli som Abramovitsjs Chelsea:

For å være ærlig kan jeg ikke se noen ulempe ved dette, sier han

Og legger til:

Å gå fra en kult-fotballklubb som drosjesjåfører i London liker og støtter, til å bli den rikeste klubben i verden er bare svimlende.

Mannen bak Abu Dhabi-gruppens oppkjøp, Dr. Sulaiman Al-Fahim, annonserte i går at Citys neste spillerinvestering er planlagt å være Cristiano Ronaldo, for utrolige 1,3 milliarder kroner. Noe Callagher imidlertid ikke har noe tro på.

Jeg liker Sulaiman allerede – han har tilsynelatende en syk sans for humor. Fordi det siste stedet Ronaldo vil gå er til oss, bedyrer han.

Oasis-profilen har troen på Mark Hughes som trener, men han vil ikke bli overrasket om selveste Jose Mourinho en dag kommer til klubben.

Jeg kan se for meg Mourinho komme til klubben om noen år, hvis pengene fortsatt strømmer inn. Men jeg tror Mark Hughes vil gjøre en briljant jobb, og dette vil gjøre ham til en stor trener, avslutter Gallagher.

Kilde: dagbladet.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.