De ny eierne har store ambisjoner

Dr_Sulaiman_Al_Fahim.jpgVåre nye arabiske eiere, "Abu Dhabi United gruop for Development and Investment" (ABUG), har store ambisjoner for Manchester City. Noe de tydlig viste gjennom å slå den britiske overgangsrekorden ved å legge £ 32.5 million på bordet til Real Madrid for Robinho like før transfer-vinduet stengte mandag kveld.


{sidebar id=!}Og det skal tydeligvis ikke stå på pengene. Thaksin Shinawatra fikk problemer da han ikke fikk frigitt alle pengene som var frosset i diverse Thailandske banker. Våre nye eiere skal rett og slett være styrtrike. Det sies at selv Chelsea-eier Roman Abramovich blir en smågutt i forhold til disse sheikene, og de skal være villig til å invistere det som trengs for at vi skal kunne være med å kjempe om trofeer hver sesong framover.

Og de er ikke snauere enn at de ser for seg Champions League spill allerede fra neste sesong av. Dette skal nok vise seg å bli i tøffeste laget ettersom vi da må komme blant de fire beste allerede denne sesongen.

De fikk ikke lange tiden på seg til å hente inn nye spillere ettersom avtalen om en overtagelse først kom dagen før transfer-vinduet stengte, men de kastet ikke bort tiden og la inn bud på spillere som Dimitar Berbatov og David Villa foruten Robinho. Tiden ble knapp, men likevel klarte man å hente inn en stjerne som Robinho på så kort tid rett foran nesen til Chelsea.

Dr. Sulamain Al-Fahim blir ADUG’s representant i City-styret, og på spørsmål om dette kan sammelignes med når Abramovich overtok Chelsea for fem år siden sier han at han tror det vil bli noenlunde det samme.

Vi ønsker at Manchester City skal være med å kjempe om trofeene i alle turneringer. Ikke bare i England, men også i Champions League.

Og de lover allerede nå at Mark Hughes vil få nok penger til nye spillere når transfer-vinduet åpner igjen i januar.

En plass i neste sesongs Champions League vil være et stort hopp i forhold til forrige sesoong, men vi er klar til å sette oss ned med manageren for å finne ut hvilke spillere han ønsker seg, og bringe de rette spillerne til klubben, sier Al-Fahim.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.