ROBINHO KLAR FOR CITY !!!!

Robinho.jpgManchester City har sikret seg den brasilianske angriperen, Robinho (24), fra Real Madrid for ca.£ 32.5 million. Han er dermed den dyreste spilleren City noen gang har kjøpt.

{sidebar id=1}Avtalen ble sluttført like før overgangsfristen gikk ut ved midnatt, og Robinho, eller Robson de Souza som er hans opprinnelige navn, har skrevet under på en fireårs kontrakt med Manchester City.

Robinho har lagd 25 mål på litt over 100 kamper for Real Madrid og står også bokført med 11 scoringer på 42 landskamper for Brasil. Han blir den 4. brasilianske spilleren i City-stallen. Fra før har vi Elano, Jo og nyankomne Glauber Berti.

Mark Hughes er naturlig nok veldig fornøyd med at klubben nå har sikret seg en slik klassespiller.

Jeg er strålende fornøyd med å kunne få lov til å jobbe med et slikt utrolig talent som Robinho er. Jeg har sagt at dersom vi skal kunne kjempe med de beste lagene i Premier League så er vi nødt til å kunne sikre oss de beste spillerne, og Robinho er uten tvil en av verdens beste spillere.

Jeg ser virkelig fram til å kunne introdusere ham for resten av troppen, og til fansen ved første anledning. Dette er bare med på å underbygge ambisjonene til Manchester City, sier Hughes.

[youtube:http://uk.youtube.com/watch?v=zz0ho6DX1XA]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.