Bye, bye Thaksin ??

shinawatra_thaksin.jpgEn arabisk forretningsgruppe skal være enig med Thaksin Shinawatra om et kjøp av Manchester City.

{sidebar id=1}I følge flere engelske og arabiske medier skal en gruppe som kaller seg "Abu Dhabi United gruop for Development and Investment" (ABUG) ha kommet til enighet om et oppkjøp verdt £ 150 million.

Forhandlingene skal ha pågått i tre uker, og ble fullført søndag kveld.

Shinawatra, som har fått store deler av sin formue frosset i thailandske banker grunnet korrupsjonsanklager i sitt hjemland, skal etter rapportene fortsatt ha en symbolsk styrerepresentasjon i City, mens ABUG vil være representert gjennom Dr. Sulaiman Al Fahim.

Vi vil komme med flere detaljer senere, men dette er store nyheter for både ABUG og klubben. Vårt mål er enkelt, nemlig å gjøre Manchester City til den største klubben i Premier League og til å begynne med komme blant de fire beste denne sesongen, sier Al Fahim til "Arabian Business".

Han legger videre til at gruppen vil rydde opp i klubbens finansielle situasjon og styrke spillerstallen med noen nye spillere.

Der ligger kanskje forklaringen på at vi plutselig har fått så mye midler til spillerkjøp den siste måneden, etter at flere meldte at klubben tidligere i sommer hadde problemer med å skaffe penger til den daglige driften.

I følge kilder skal disse forretningsmennene ha en formidabel formue, som langt overgår f.eks. Roman Abramovich i Chelsea.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.