Preview: FC MidtJylland – Manchester City

jo_sign.jpgVår brasilianske spiss, Jo, er tilbake igjen når vi skal forsøke å hente inn 1-0 ledelsen FC Midtjylland har etter det første oppgjøret i Manchester.

{sidebar id=1}Også Micah Richards kan være tilbake. Mark Hughes bekrefter at han er med i troppen etter at han så sent som søndag ble båret av banen i bevisstløs tilstand og pådro seg en hjernerystelese etter å ha kollidert med lagkamerat Tal Ben Haim.

Micah er klar. Han vil trene med oss i dag. Han gikk gjennom alle testene han trengte for at vi skulle være sikker på at han er klar. Og så lenge han kommer seg gjennom kveldens trening, bør han være ok, sier Hughes.

Hughes er også svært glad for at Jo endelig er tilbake igjen etter å ha vært på OL-oppdrag i Kina for sitt hjemland Brasil.

Jo trente med oss igjen i går for første gang siden hjemkomsten fra Kina. Han så meget god ut. Vi så litt av det som bor i ham før han reiste til OL, og der har vært frustrerende å ikke kunne bruke ham igjen før nå. Han er en god spiller, et stort talent, og han vil gi oss muligheter på topp som vi manglet i det forrige møte, sier Hughes.

En som ikke kan spille er nykommer Vincent Kompany. Han hadde en meget god debut i hjemmekampen mot West Ham, men er ikke spilleklar i UEFA Cupen for Manchester City før eventuelt i neste runde.

Mark Hughes håper på et tidlig mål for å sette det danske laget under press.

Det viktige for oss er å starte kampen mye bedre enn det vi gjorde sist. Klarer vi det og samtidig får et tidlig ledermål kan det føre til at Midtjylland blir litt engstelige, noe vi kan utnytte til vår fordel, sier Hughes.

PS: Merk kampstart som er så tidlig som kl. 16.25 torsdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.