Nå vil Hughes se framover

Mark Hughes sier han nå ønsker å se framover etter å ha kommet seg gjennom sin hittil tøffeste uke som City-manager.

{sidebar id=1}Enkelte gikk så langt som å hevde at Hughes vurderte å trekke seg etter bare to måneder i manager-stolen, men dette avviste han tirsdag, selv om han innrømmet tøffe tak de siste dagene.

På en pressekonferanse onsdag ettermiddag sa Hughes at han var fornøyd med å være manager for Manchester City, selv om det hadde vært en del misforståelser den siste tiden.

Når du gjennomfører så store forandringer både når det gjelder det sportslige og det administrative, slik vi har gjort de siste to månedene, kan det ta tid før de forskjellige partene forstår hvordan de andre arbeider. Dermed kan det fort oppstå misforståelser eller feilhandlinger.

Selv om det har vært en vanskelig uke, kom det tidlig i min ansettelsesperiode, og vi kan nå se framover mot et mye bedre samarbeid, sa Hughes.

Når det gjelder situasjonen rundt eier Thaksin Shinawatra framtid sa Hughes at ikke visste hvilken vei det ville gå, og preiserte samtidig at han kun konsentrerte seg om det sportslige i Manchester City. Han la også til at han hadde fått forsikringer om at det fortsatt var midler tilgjengelige til nye spillerinnkjøp.

Jeg har fått forsikringer, og vi er på spillerjakt mens vi sitter her og prater, sa Hughes.

Han forsikret også pressen om at Vedran Corluka og Stephen Ireland ikke kom til å bli solgt før transfer-vinduet stenger 31.august.

Deres framtid er i Manchester City.  Det har vært mye spekulasjoner, og enkelte klarer ikke å ta et nei for et nei, men disse to forsvinner ikke nå og det er de inneforstått med, sier Hughes.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.