Hughes avviser mediaspekulasjoner

Mark Hughes avviser fullstendig enkelte mediaoppslag om at han kan kome til å forlate klubben på grunn av de siste dagers presseoppslag i engelsk media rundt situasjonen til Thaksin Shinawatra samt skriverier om at spillere var på vei til å bli solgt bak hans rygg på grunn av pengemangel.

{sidebar id=1}Det har vært mye rykter som har flydd rundt de siste dagene, men jeg går ingen steder, og jeg regner heller ikke med å gå noen steder.

Det er en jobb å gjøre her, og den gleder jeg meg til, sier Hughes.

Han har forkuset fullt og helt på den kommende UEFA Cup kampen mot FC Midtjylland torsdag, og søndagens Premier League åpning borte mot Aston Villa.

Det er mye spekulasjoner rundt klubben, og det har det vært helt siden jeg kom til City. Men sett fra mitt ståsted så er jeg kun fokusert på det jeg ønsker å få til her, og det er suksess på fotballbanen.

Ingen ting overhodet har forandret seg når det gjelder det sportslige siden jeg signerte for klubben. Heller ikke mitt forhold til Gary Cook og resten av hans styre. Vi går godt i lag, og snakker sammen daglig.

Jeg er den som tar avgjørelsene når det gjelder det fotballfaglige. Alle ryktene gjør spillerne usikre, og derfor ønsker jeg å legge dem døde en gang for alle, sier en kampklar Mark Hughes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.