Manchester City – AC Milan 1-0

Manchester City tok en fullt fortjent seier mot AC Milan i ettermiddagens Thomas Cook Trohphy på City of Manchester Stadium.

{sidebar id=1}Valeri Bojinov lagde kampens eneste mål i det 37.minutt da han vendte opp og sendte ballen i krysset fra 10-12 meters hold. En vakker scoring.

Mer bekymringsfullt er det at Martin Petrov måtte stå over kampen med skade, mens Bojinov, Darius Vassell og Micah Richards måtte forlate banen med skader bare åtte dager før Premier League sparkes i gang borte mot Aston Villa.

Tar vi med at Richard Dunne må stå over de to første kampene etter det røde kortet han pådro seg i siste seriekamp i fjor, og at Vedran Corluka og Stephen Ireland trolig forsvinner fra klubben i løpet av den kommende uken samt at Jo er opptatt med OL-spill for Brasil, så har Mark Hughes en utfordring foran seg med å forme et slagkraftig mannskap.

Manchester Citys lag: Joe Hart, Nedum Onuoha, Michael Ball (Richard Dunne i 27 min), Tal Ben Haim, Micah Richards (Dietmar Hamann i 24 min.), Gelson Fernandes, Michael Johnson, Javier Garrido (Kelvin Etuhu i 27 min), Darius Vassell (Ched Evans i 15 min), Valeri Bojinov (Daniel Sturridge i 45 min) og Elano Blumer (Stephen Ireland i 4 min).

Ubenyttede reserver: Kasper Schmeichel, Felipe Caicedo, Nery Castillo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.