Celtic – Manchester City 1-1

Martin Petrov var frampå igjen, men en scroing av hjemmelaget 12 minutter før slutt sørget for at det ble uavgjort i onsdagens pre-season oppgjør på Celtic Park i Skottland.

{sidebar id=1}Det har versert en rekke rykter rundt Vedran Corluka, at han skal være på vei til Tottenham, og noen meldte sågar at han var i London for å gjennomgå den medisinske testen. Det siste stemte i allefall ikke da Vedran startet dagens kamp som høyreback for City. Valeri Bojinov fikk også tillitt fra start etter å ha vist flotte takter i innhoppet mot Stockport lørdag.

I en målløs første omgang, var det City som beste laget, kom Darius Vassell nærmest scoring, men headingen gikk over.

Mark Hughes gjorde fire bytter i pausen. Hart, Dunne, Corluka og Bojinov tok en tidlig dusj og ble erstattet av Schmeichel, Ben Haim, Onuoha og Sturridge.

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=MhvVQI6kH1w]

City tok ledelsen i det 53.minutt på en flott kontring. Tal Ben Hain fant Darius Vassell med et lang oppspill. Vassell brystet ballen videre til Daniel Sturridge som igjen spilte Martin Petrov fri på vår venstreside. Alene igjennom gjorde Petriv ingen feil og satte ballen sikkert i mål.

Hjemmelaget utliknet til 1-1 ved Paul McGowen 12 minutter før slutt. Et frispark helt ute på vår venstreside ble slått inn foran mål, og der dukket McGowen opp og satte ballen i mål fra kort hold.

Samme mann var nær ved å gi hjemmelaget seieren helt mot slutten, men skuddet fra 5-6 meter gikk i tverrliggeren og over.

Manchester Citys lag: Joe Hart (Kasper Schmeichel i 45 min), Vedran Corluka (Nedum Onuoha i 45 min.), Javier Garrido, Richard Dunne (Tal Ben Haim i 45 min), Micah Richards, Gelson Fernandes, Michael Johnson, Kelvin Etuhu (Stephen Ireland i 45 min), Darius Vassell (Ched Evans i 14 min.), Valeri Bojinov (Daniel Sturridge i 45 min), og Martin Petrov.

Ubenyttede reserver: Michael Ball.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.