Stockport – Manchester City 2-2

Valeri Bojinov var endelig tilbake igjen, og presenterte seg med en gang med å utlikne til 1-1 etter bare fire minutter på banen.

{sidebar id=1}Mark Hughes valgte å spare de fleste av de som var med i torsdagens UEFA Cup kamp mot EB/Streymur, dermed fikk mange andre muligheten til å vise at de fortsatt duger, men Hughes fikk desverre neppe de svarene han hadde ønsket seg.

Tal Ben Haim fikk også sin City-debut, og kom greit gjennom den drøye omgangen han spilte.

I en ifølge rapportene sjansefattig førsteomgang, var det vertens som kom nærmest scoring etter 12 minutters spill da Stepheen Gleeson sendte i vei et skudd som gikk via begge stolpene før Kasper Schmeichel til slutt fikk avklart.

Stockport tok ledelsen midtveis i andre omgang ved innbytter Anthony Pilkington, før innbytter Bojinov utliknet i det 77.minutt da han headet i mål fra 5-6 meters hold etter å ha kommet inn for Felipe Caicedo bare fire minutter tidligere.

Stocport tok på ny ledelsen 2-1 fire minutter før slutt ved Peter Thompson, før en annen innbytter, Ched Evans, sørget for 2-2 på straffe på overtid etter selv å ha blitt lagt i bakken i forkant.

Manchester Citys lag: Kasper Schmeichel, Shaleum Logan, Javier Garrido (Sam Williamson i 10 min.), Nedum Onuoha, Tal Ben Haim (Ben Mee i 33 min.), Dietmar Hamann, Stephen Ireland, Nery Castillo (Daniel Sturridge i 33 min.), Felipe Caicedo (Valeri Bojinov i 17 min.), Rolando Bianchi (Ched Evans i 33 min.) og Vladimir Weiss (Gelson Fernandes i 24 min.).

Ubenyttede reserver: Joe Hart, Elano

Tilsk.: 6.684

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.