Ingen walk-over i Carling Cup

carling_cup.jpgManchester City slipper ikke unna 2.runde i Carling Cup slik de andre lagene innvolvert i Europacup-spill gjør.

{sidebar id=1}Åtte klubber får walk-over til 3.runde, dette er de åtte som er innvolvert i UEFA Cup og Champions League spill. Men dette året har England ni klubber innvolvert i Europacup ettersom vi fikk en plass via FairPlay.

Aston Villa kom seg inn via InterToTo, men ettersom de hadde en høyere sluttplassering enn City i fjorårssesongen, gikk de foran oss og fikk den siste walk-over plassen.

2.runde i Carling Cup skal ifølge terminlisten spilles enten 26. eller 27.august. Men ettersom vi skal spille returoppgjør mot FC Midtjylland torsdag 28.august, er det allerede klart at 2.runde kampen må flyttes. Ny dato er ennå ikke bestemt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.