City favoritter til å sikre seg Ronaldinho.

Ronny.jpgManchester City og Ac Milan har i kjempet om  tidligere FIFAS årets spiller i verden Ronaldinho sin gunst i flere månender.

Ryktene i det siste har gått på at Milan har kommet til enighet med brasilianeren. Dette ser ut til å ha fått både City og Milan til å legge kortene på bordet. Det virker som City ligger et lite hakk foran sine betydlig mer glamorøse og kjente Italienske konkurenter i følge flere medier bla BBC, skysports og tradisjonelt troverdige The Guardian. Vår kjære eier Thaksin Shinawatra ser på Ronaldinho som nøkkelen til å ta en stor bit av det asiatiske markedet, og  skal vist være fast bestemt på å sikre seg Ronaldinho. City skal være  forbedredt på å sprenge banken og tilby spilleren enn ukes lønn på nærmere 200 000£, selv om dette tallet varirere i størrelse fra sak til sak.

 Ingen ting er avklart enda men:

 I Følge Barcelonas president Joan Laporta har Ronaldinho konkrete tilbud fra begge klubber, men heller mot City sitt tilbud som bli regnet for å være bedtydlig mer lukrativt for brasilianeres lommebok.

 Det blir regnet som sannsynelig at Ronaldinhos framtid vil bli nærmere avklart utover uken.

 "Ronaldinho and his agent have two interesting proposals and they are leaning more towards the one from City,"

 Kan det hende at City får en virkelig superstjerne i stallen til neste sesong?

 http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/europe/7505761.stm

 http://www.guardian.co.uk/football/2008/jul/14/manchestercity.manchesterunited

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.