Wardle trekker seg fra City-styret

Tidligere styreformann, John Wardle, har trukket seg fra stillingen som nest formann i Manchester City.

Som livslang City-fan, ble han sammen med sin forretningskompanjong, David Makin, største aksjonær i Manchester City etter at Francis Lee pakket sammen da klubben lå med brukket rygg i 2.divisjon i 1998. Han overtok som styreformann i 2003 da David Bernstein trakk seg etter uoverensstemmelser med deler av styret og daværende manager Kevin Keegan, blant annet ved Robbie Fowlers overgang fra Leeds.

John Wardle trakk seg som styreformann da Thakisn Shinawatra overtok, men forstatte i styret som nestformann.

Dette har ikke vært noen enkel avgjørelse da jeg har hatt en fantastisk tid i klubben. Og jeg er stolt av at vi aldri rykket ned fra Premier League unde min tid som styreformann, samtidig klarte vi å få stabilitet inn i klubben, noe som blant annet fansen hadde savnet tidligere.

Jeg fant det nødvendig å selge klubben i fjor sommer da jeg mente jeg hadde tatt klubben så langt som jeg kunne, og større invisteringer var nødvendige for å ta de neste stegene.

Nå har vi et fantastisk stadion, veldig gode treningsfasiliteter samt et av landets beste akademier. Dette sammen med Thaksin Shinawatras invisteringer gjør at jeg tror klubben kan se framtiden lyst i møte, sier Wardle.

Administrerende styreformann, Garry Cook, sier det ertrist at Wardle nå velger å trekke seg tilbake.

Det er han som har bygget opp klubben til det den er nå, og hadde det ikke vært for hans invisteringer da klubben lå helt nede i 2.divisjon, så hadde vi aldri vært i den posisjonen vi befinner oss i idag.

John trekker seg i den visshet at klubben er i gode hender og beveger seg i rett retning. Han vil for alltid være velkommen i Manchester City, og hans invisteringer skal aldri bli glemt, sier Cook.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.