Dunne skrev under på ny kontrakt

Richard Dunne har skrevet under på en ny fireårskontrakt med Manchester City.

Etter at Sven-Gøran Eriksson fikk sparken var det lenge uvisshet rundt Dunne’s framtid i klubben og både Portsmouth og Newcastle var mer enn villige til å strekke seg langt for å sikre seg hans tjenester.

Men etter at Mark Hughes ble ansatt som ny manager, kom også Dunne på bedre tanker.

Min første prioritet er, og har alltid vært å bli i Manchester City fordi jeg trives veldig godt her og har funnet meg skikkelig tilrette. Og da Mark gjorde det klart at han prioriterte å få meg til å skrive under på en ny kontrakt, var vi enige i løpet av et par dager, sier Dunne.

Han er den i den nåværende stallen med lengst fartstid i City etter at han kom til klubben fra Everton i oktober 2000, og har blitt kåret til årets spiller de fire siste sesongene av City-fansen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.