City klare for UEFA Cup

uefa.jpgManchester City spiller UEFA Cup neste sesong etter å ha kvalifisert seg gjennom Fair Play.

England fikk en ekstra plass i UEFA Cupen etter at de toppet UEFA’s Fair Play Tabell som ble avsluttet 30.april.

Manchester City ble ikke bedre enn nr. 6 i Premier Leagues Fair Play tabell, men ettersom de fem over oss (Tottenham, Liverpool, Manchester United, Arsenal og Everton) allerede var kvalifisert fikk vi sjansen som vi også gjorde i 2003-04 sesongen.

City kommer inn i turneringen allerede i den første kvalifiseringsrunden i slutten av juli. Til det oppgjøret må vi trolig spille vår hjemmekamp på en annen engelsk arena ettersom "City of Manchester Stadium" skal på nytt gressteppe etter Bon Jovi konserten nå i sommer. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.