Medlemsskap STB

MEDLEMSKAP I MANCHESTER CITYS OFFISIELLE SUPPORTERKLUBB OSC,  BRANCH SCANDINAVIA ER OSS.

 


Takk for din henvendelse om medlemskap i vår stolte og tradisjonsrike offisielle supporterklubb. Vi er den eldste supporterklubb for et britisk lag utenfor Storbritannia og ble stiftet av Nils Martinsen i 1974. Vi er en av over 100 forskjellige grener (branches) av den offisielle supporterklubben OSC i Manchester,  – denne ble igjen stiftet i 1949!

VÅRE PRISER FOR MEDLEMSKAP SESONGEN 2012/2013

MEDLEMSKAPET koster kr 250 KRONER og følger fotballsesongen fra mai til mai. Betaling skjer direkte til konto 1607.51.55240.
Klubbens adresse er Man City SCSB, Bervens Løkke 4, 0254 Oslo
 
TILBUD OM  FAMILIEMEDLEMSKAP :

Vi tilbyr offisielt familiemedlemskap til andre familiemedlemmer enn hovedmedlemmet.
Husk å oppgi navn på de familiemedlemmene du ønsker å melde inn. Send mail til sekretær Ketil Aune på ketiau@online.no med beskjed om hva navnet er på familiemedlemmet, dersom du ikke får gitt beskjed på nettbank om dette. Familiemedlemskap koster kr 100 pr ekstra familiemedlem.
Eneste forskjell på vanlig medlemskap og familiemedlemskap er at familiemedlemmer ikke mottar eget medlemsblad, ellers har familiemedlemmer like rettigheter med hensyn til billetter og andre tjenester supporterklubben yter. 

Som medlem av oss inkluderer medlemskapet ditt følgende:

4 årlige utgaver av medlemsbladet vårt (STB) på minimum 56 sider. Vårt medlemsblad har vunnet flere honnørpriser for sitt innhold. Bidrag sendes til vår redaktør, mail adresse står på side 2 i STB. Dine bidrag er viktige og mottas med takk! I løpet av sesongen mottar du også et medlemskort som beviselig tegn på medlemskap i den offisielle supporterklubben.

En del av medlemsavgiften du betaler hvert år (ca 50 kroner) blir betalt til hovedklubben i som avgift  og brukes til støtte av Citys Youth Academy, sponsing av reservelaget eller til å hjelpe personer i Manchester området som lider av sykdom/fattigdom eller har alvorlige handikap. Manchester City gjør mye for nærmiljøet, særlig støtter de kommunalt arbeid gjennom foreningen City in the Community. CITC.

Bli med å delta i supporterklubbens to tippekonkurranser (høst og vår). Her gir vi alltid de fire beste tur til Manchester med fly/hotell for 2 netter og fotballbillett til en av Citys kamper.
 
Vil du reise til Manchester formidler vi fotballbilletter til Citys kamper. Vi skaffer deg billetter til både hjemme og bortekamper, se eget infoskriv om billettbestilling og regler for dette.
 
Med medlemskap i vår supporterklubb er du også automatisk medlem i Supporterunionen for Britisk fotball. Du kan delta i den årlige 5 a- side turneringen som SBF arrangerer i Oslo, og du får gratis tilsendt Supporterunionens håndbok.
 
Begrenset suvenirsalg formidles via hjemmesiden www.manchestercity.no
Hjemmesiden vår www.manchestercity.no har egen infoside og debattside hvor du møter likesinnede til debatt. Vi var/er kjent for å ha et flott samhold blant egne supportere.

Du møter medlemmer av supporterklubben på en rekke puber i Norden når City er på TV. Bruk debattforumet vårt for mer info, Bohemen i Oslo viser alltid City på TV så lenge de blir vist på en kanal stedet har. VI har også samarbeid med Three Lions i Trondheim samt kontaktpersoner i Bergen og Stavanger.

VEL MØTT TIL OSS I MANCHESTER CITY OSC, BRANCH SCANDINAVIA!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.